Кастингите в "Гласът на България" са в разгара си, но битката тепърва започва

Кастингите в новия сезон на „Гласът на България“ са в разгара си, но все още нищо не е решено, защото битката за титлата “Глас на България” и наградата от 50 хиляди лева тепърва предстои. Тази неделя точно в 20:00 ч., феновете на музикалното шоу по bTV ще се насладят на нова доза превъзходни гласове, на хора с чудни истории и вдъхновяващи послания. Конкуренцията между треньорите ще се засили още повече, но паралелно с това и удоволствието им от ролята да са треньори - ще расте. Хъсът за победа ще се усеща все по-осезаемо, а Любо Киров дори ще сподели, че “умира от кеф” и му става все по-интересно в този шарен свят от гласове и образи.

Въпреки, че до сега бе блокиран цели три пъти, Любо е треньорът, който вече има в отбора си 8 превъзходни гласове. “Имам личности, имам хора, които мечтаят да се занимават с музика и да са на сцената. Внимавайте, в моя отбор става опасно!”, ще се закани с усмивка той.

Галена обаче му „диша във врата“ и може да се похвали също с 8 пъстри, богати и уникални гласове. “Очертава се силен отбор, цветен, талантлив и преди всичко - жаден за победа”, няма да отстъпи и тя. В разгара на кастингите гласовете в отбора на DARA са точно 6, а Иван Лечев е събрал 7 мощни гласове.

Емоциите и забавлението на сцената и тази неделя ще са в подобаващо количество и високо качество, а на нея ще стъпят невиждани и нечувани досега таланти. За титлата “Глас на България” ще се бори истински шампион по карате и филолог по образование. Открил наскоро, че музиката е призванието в живота му, той ще преодолее стотици километри в нейна чест, за да се озове на сцената на музикалното шоу. Гласовита майка-героиня - майка на един от бившите участници в „Гласът на България“, ще заслужи най-специалните аплодисменти – тези за майките и ще предизвика бурни емоции у Галена. Почти през сълзи тя ще сподели много личен, интимен момент между нея и синовете й, и ще покаже всъщност колко много майките си приличат. Млада влюбена двойка, която музиката събира в дует ще покаже, че любовта е тази, която преодолява препятствията в живота и движи света напред. Силно послание от единадесетокласничка ще прикове вниманието с откровение и смисъл и ще обърне внимание върху проблем, за който обществото често мълчи. Тя ще излезе на сцената заедно с баща си, за да изпълнят заедно парче на български език, което ще изправи залата на крака, а треньорите буквално ще се скарат за нея.

Повече от всеки друг досега, сезон 2021 на “Гласът на България” се превръща в уникална сцена на невероятни, смели и нечувани гласове, на неповторими емоции, смисъл и сбъднати мечти. Не пропускайте новия вълнуващ епизод на шоуто – тази неделя от 20:00 ч. по bTV, a за още новините и срещи в бекстейдж гледайте и епизодите на „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала на предаването.