Какво ни очаква във втория епизод на "Гласът на България"?

Тази вечер – 12 февруари, от 21:00 часа по bTV зрителите ще видят вторият епизод на вълнуващото музикално риалити "Гласът на България”. Един изпълнител ще заплени всички треньори първо с топлия си тембър, а след това и с харизматичното си излъчване. Преслава обаче ще бъде тази, която първа ще заяви: "Ще бъда кратка, точна и ясна! Искам да си мой!”. Дали това ще бъде достатъчно, за да привлече таланта в отбора си, ще разберем във втория епизод.

Желанието да изберат най-добрия изпълнител ще накара треньорите да се конкурират истински помежду си. Те продължават да се доверяват най-вече на своя слух, защото в това шоу само гласът е този, който може да ги накара да натиснат бутона "Искам те”! Какъв ценен съвет ще дадат Вики и Данчо Караджов на притеснен участник и как Миро успява да измъкне много изпълнители под носа на останалите треньори?

Един талантлив рок музикант ще направи напълно неочакван избор, а друг ще накара Миро да каже "Обичам те!”. Всичко това и кои са новите кандидат-участници в шоуто, зрителите ще видят във втория епизод на "Гласът на България” днес - 12 февруари, от 21:00 ч. само по bTV.