Качествени представители на #ОтборМария стъпват на сцената по време на концерта на Мария Илиева в Благоевград

Поредният концерт от актуалното турне на Мария Илиева се състоя в пълната зала „Пейо Яворов” в Благоевград, снощи.

На първия ред в публиката се оказаха Димитрина Германова и Константина Димитрова - две от остриетата в Отбор Мария в десетия сезон на „Гласът на България“. Спонтанно по време на концерта Мария ги представи на сцената и призова публиката да ги подкрепя и да им дава много обич, защото заслужават. Голямата изненада на вечерта беше поканата от страна на Мария към Константина да изпълни „Остани тази нощ” – песента, която ѝ спечели 4 обърнати стола по време на кастингите на тъмно, и която треньор и участник изпълниха в дует на сцената на шоуто.

Фотограф: Олег Котов

Емоционалното изпълнение на Константина предизвика бурни аплодисменти и изправи цялата зала на крака. Младата благоевградчанка благодари на треньора си, че ѝ подари този момент и определи Мария като национално богатство за нашата музикална култура!

Фотограф: Олег Котов

„Свиквай с това твоята публика да е на крака, защото ти го заслужаваш!” с тези думи Мария изпрати Константина, а към публиката добави: „Гледайте“ Гласът на България“ - вече знаете кой отбор да подкрепяте!”.

Фотограф: Олег Котов

 

Турнето на Мария Илиева продължава с пълна сила, а следващите дати са 24.10. в Сливен, 26.10. Ямбол и 31.10. Бургас. Певицата обещава още изненади с участници от нейния отбор по време на следващите спирки по градове.

Фотограф: Олег Котов