Ясни са шестимата финалисти в сезон 10 на „Гласът на България” по bTV

Надежда Ковачева, Димитрина Германова, Арканджело Д‘Анджело, Елена Попова, Симеон Славев и Никола Янакиев са изпълнителите в празничния сезон 10 на „Гласът на България“, които ще пеят на големия му финал на живо – тази неделя, 17 декември, от 20:00 ч. по bTV. Шестимата талантливи и гласовити  участници получиха най-голяма подкрепа от зрителите по време на първия концерт на живо в неделя и вече са на една ръка разстояние от мечтаната награда от 50 хил. лв. и титлата "глас на България“ за 2023. 

В специална Музикална банка, която вече е активна на glasat.btv.bg, зрителите имат уникалната възможност да изберат една от песните за всеки един от финалистите, с която те ще се представят в кулминационния момент за сезон 10. Тези от тях, които достигнат до третия кръг на финалния концерт  – голямото надпяване, ще я изпълнят на живо в неделя.

И този сезон феновете на рейтинговото музикално шоу ще могат да проследят грандиозния финал и в 360-градусов стрийм на glasat.btv.bg, с водещ миналогодишната победителка в „Гласът на България“ – очарователната Жаклин Таракчи.

А големият финал се очертава още по-бляскав и емоционален, с много изненади, настроение и прекрасна музика изпълнена от шестимата невероятни финалисти. В момента тече усилена подготовката за финалния концерт на живо в неделя, а преди това Надежда Ковачева, Димитрина Германова, Арканджело, Елена Попова, Симеон Славев и Никола Янакиев ще гостуват в студиото на „Преди обед“ – утре, 12 декември, по bTV.