Изпълнения от Джипси Кингс до Елена Ваенга в третия концерт на "Гласът на България"

Нови четирима участници отпаднаха в петък вечер от „Гласът на България”. След втория концерт на живо и елиминациите, които зрителите на bTV видяха снощи в 21:30 ч., с изявите на музикалната сцена на най-гледаното шоу се сбогуваха Лазар Кисьов, Мариета Петракиева, Тихомир Цонев и Станислав Георгиев – Сисо, които не успяха да се преборят за любовта на феновете и подкрепата на менторите си. Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот след концерта в неделя, са Кристина Иванова от отбора на Десислава, Зоя Мутишева от отбора на Миро, Ати Молова от отбора на Наско и Тюркян Исмаил от отбора на Орлин Горанов.

Третият концерт на живо ще предложи на зрителите на bTV „едва” 12 участници – по трима от отбора на вески треньор. Певците от всеки отбор, събрали най-много зрителски гласове ще бъдат спасени и ще продължат директно в следващия концерт на живо. Съдбата на останалите двама ще се реши в директна битка между тях.

Предизвикателството да открие концерта в неделя вечер с изпълнение на “Sweet Dreams” на Eurythmics е отредено на Яна Каменова, която и този път ще бъде подкрепена от вокалиста на D2 и неин брат – Дидо. Веднага след нея на сцената ще се качи Светослав Владимиров, който в компанията на 14 хористи ще изпълни песента на Филип Киркоров „Жестокая любовь”. В съвсем различен музикален стил и посока ще тръгне третият участник за вечерта – Петър Рангелов, който ще изпее един от големите хитове на Gipsy Kings – A Mi Manera, а страста на сцената ще разпалят двама танцьора от школата на Памбос. За отбора на Миро концертът ще открие Светлана Чепразова с изпълнението „Шопен” на Елена Ваенга.

Останалите изпълнители, които в неделната вечер ще се борят за оставане в шоуто и любовта на зрителите са Венеция Нецова, Асен Михайлов, който ще изпълни песен на Графа, Иван Ченов и Невена Цонева, в чието изпълнение ще се включат и двама гайдари. Щафетата ще поемат Стефани Илиева, Ивета Костова, Анна Пешева, и Оги Георгиев.