Иван Иванов от „Гласът на България“ представи дебютния си сингъл „Fake Love“

Полуфиналистът от "Гласът на България", Иван Иванов, пусна дебютния си сингъл "Fake Love", върху който е работил през последната година. Песента е написана след тежка раздяла и той не крие, че този момент е бил доста труден за него.

“Хората правят какви ли не неща след края на една любов. Някои от тях пишат и песни, такъв е и моят случай!”, споделя Иван, който бе част от отбора на Любо Киров.

“Много е важно да се подава ръка на младите изпълнители. За мен е огромно удоволствие да сбъдна мечтата на някой. Много малко се изисква за да правиш добро, а така насърчаваме творците да създават нова българска музика”, коментира и треньорът му - Любо Киров.

Музикалното видео е дело на режисьора Jeason Brad Lewis и разказва с картини за хладните взаимотношения, самотата и липса на любим човек.

Иван Иванов е на 21 от град Първомай. Пее почти през целия си съзнателен живот, но професионално се занимава с музика от 2017. Тогава музикалният му интерес се засилва и започват неговите участия с глас и китара в училищния театрален състав. След завършване на средното му образование, записва "Изпълнителско изкуство - поп и джаз пеене" в АМТИ - Пловдив. Любимите му изпълнители са Ед Шийрън, Шон Мендес, Джеймс Артър, Любо Киров и много други, които са помогнали за формирането на музикалния му вкус. Мечтата му винаги е била голямата сцена, да запише музикални албуми и да пее пред огромна публика.

През 2021 става част от музикалния формат "Гласът на България" по bTV, където показва своите вокални способности. Завършва като полуфиналист в един от най-силните сезони на предаването до този момент, а веднага след него записва дебютното си парче "Fake Love".

Записванията за кастингите на следващия сезон на „Гласът на България“ започнаха на: https://glasat.btv.bg/casting

Link към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=MF5Ljv56D6E