Играта за билети за концерта на Сара Брайтман в София продължава!

Снимка: ПР

Играта, в която ви възможност да си спечелите билети за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в София продължава!

В първия ден на играта – 22 октомври, ви попитахме:

Как се нарича последният албум на Сара Брайтман?

А) Dreamchaser
Б) Love Is All We Need
В) Smooth Operator

Верният отговор е А) Dreamchaser. На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме първия късметлия, който печели 2 билета за концерта на невероятната Сара Брайтман и той е: miro0908. Честито! На имейла, с който си регистриран в сайта, ще получиш информация за наградата!

Ето и правилата на играта:

От сряда - 22 октомври, всеки вторник и петък до 4 ноември, ще публикуваме въпрос, свързан със Сара Брайтман, тук – на сайта на "Гласът на България" (датите на въпросите са 22 октомври, 24 октомври, 28 октомври, 31 октомври, 4 ноември)! Желаещите да се включат в играта ще трябва да публикуват верни отговори на въпросите в коментарите под съответните материали! С всеки един въпрос по един от потребителите на сайта www.glasatnabulgaria.btv.bg ще печели по 2 (два) билета за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в София! Всеки потребител може да печели в играта само веднъж! Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип (с помощта на random.org!). Късметлиите ще бъдат обявявани с публикуването на всяко ново предизвикателство! Последният победител ще стане ясен на 5 ноември!

ВАЖНО! Победителите ще бъдат информирани за наградите си с имейл на електронната поща, с която са регистрирани в сайта! Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с електронна поща, която четете редовно!

!!! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разходи за път и настаняване в София за концерта!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

ВЪПРОС 2 – 24 ОКТОМВРИ:

Главната роля в един от най-прочутите мюзикъли на Андрю Лойд Уебър – ролята на Кристин Дайе, е написана специално за Сара Брайтман. Кой е този мюзикъл?

А) Котки
Б) Фантомът от операта
В) Магьосникът от Оз

Очакваме верните ви отговори на ВЪПРОС 2 в коментарите под този материал!