Играй и спечели билети за концерта на Сара Брайтман в София!

Продължава играта, в която можете да си спечелите билети за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в София!

Във втория ден ден на играта – 24 октомври, ви попитахме:

Главната роля в един от най-прочутите мюзикъли на Андрю Лойд Уебър – ролята на Кристин Дайе, е написана специално за Сара Брайтман. Кой е този мюзикъл?

А) Котки
Б) Фантомът от операта
В) Магьосникът от Оз

Верният отговор е Б) Фантомът от операта. На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме втория късметлия, който печели 2 билета за концерта на невероятната Сара Брайтман и той е: SLEDOBED. Честито! На имейла, с който си регистриран в сайта, ще получиш информация за наградата!

Ето и правилата на играта:

От сряда - 22 октомври, всеки вторник и петък до 4 ноември, ще публикуваме въпрос, свързан със Сара Брайтман, тук – на сайта на "Гласът на България" (датите на въпросите са 22 октомври, 24 октомври, 28 октомври, 31 октомври, 4 ноември)! Желаещите да се включат в играта ще трябва да публикуват верни отговори на въпросите в коментарите под съответните материали! С всеки един въпрос по един от потребителите на сайта www.glasatnabulgaria.btv.bg ще печели по 2 (два) билета за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в София! Всеки потребител може да печели в играта само веднъж! Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип (с помощта на random.org!). Късметлиите ще бъдат обявявани с публикуването на всяко ново предизвикателство! Последният победител ще стане ясен на 5 ноември!

ВАЖНО! Победителите ще бъдат информирани за наградите си с имейл на електронната поща, с която са регистрирани в сайта! Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с електронна поща, която четете редовно!

!!! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разходи за път и настаняване в София за концерта!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

ВЪПРОС 3 – 28 ОКТОМВРИ:

През 1992г. Сара Брайтман пее на откриването на Летните олимпийските игри в Барселона заедно с:

А) Хосе Карерас
Б) Андреа Бочели
В) Пласидо Доминго

Очакваме верните ви отговори на ВЪПРОС 3 в коментарите под този материал!