И този петък 16 от вас печелят в играта

Петък е! Което означава, че имаме две добри новини за вас:

1.На прага на уикенда сме! Юхуу!

2.Днес, освен двойната покана, която печели най-бързият от вас, отново разиграваме 15 двойни пропуска за фен зоната за четвъртия концерт на живо.

Но всичко по реда си, а сега на ред са поздравленията към djani_72 – това е нашият победител в играта от вчера! Той/тя ще получи имейл с инструкции как ще си получи поканата.

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (четвърта) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за четвъртия концерт на живо, който предстои на 29 април!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в петия ден от четвъртата седмица на играта - 26 април:

В коментарите под едно от видеата с елиминациите (не казваме след кой концерт) сме скрили информация за правилата на играта днес. Открийте видеото и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 4 ДЕН 5:

И днес раздаваме покани!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!