Христина Йосифова от „Гласът на България“ с премиера на „MARS“

Христина Йосифова – HRISI, позната на зрителите на bTV от сезон 8 на „Гласът на България“, представи втория си сингъл „MARS“.

През 2022 г. тя започва да записва и издава авторска музика в колаборация с музикалния продуцент на дебютния й албум „Humanity - Ангел Дюлгеров, който е и автор на аранжиментите.

MARS е втората от общо 9 песни в предстоящия албум на 17-годишната Христина Йосифова. Песента представя връзката между реалния и въображаемия свят, налагането на стереотипите на модерното време, следствието от тях. MARS е един илюзорен свят, в който всеки може да бъде това, което в реалността не е. Правилата се диктуват от чуждото мнение, от социалните мрежи, отвън. Стремежът на човек да се впише в средата, да бъде приет, чут и разбран, често води до загуба на посока, смисъл и връзка с реалността. Затова, независимо през какво преминава човек, той трябва да остане верен на себе си. С песента HRISI иска да покаже сериозните теми и послания през комичното, самоиронията, с намигване към това кои сме, какво мислим, в какво вярваме, кой е до нас и накъде вървим.