HRISI от „Гласът на Бъгария“ дава старт на есента с концерт

На 26 септември от 20:00 часа в Кино Кабана ще се състои първият за сезона самостоятелен концерт на HRISI заедно с музикантите Ангел Дюлгеров (китари), Росен Ватев (ударни) и Пламен Денчев (клавишни). HRISI отправя покана към всички ценители на авторската музика и обещава зареждащо и емоционално рок енд рол изживяване.

Благодарение на силната подкрепа на своя ментор Ангел Дюлгеров, музикален продуцент на дебютния й албум HUMANITY и автор на аранжиментите в него, HRISI и екипът до нея успяват да реализират 9 авторски песни, 3 сингъла с музикални клипове („Still Green“, „Mars“ и „Humanity“), видео лайв сешън с 4 от песните („ICU“, „Unnoticeable“ са представени за първи път) и първия голям самостоятелен концерт на HRISI в края на април т.г.

До края на септември предстои да излезе нова видео продукция - концертната премиера на албума HUMANITY.

От първите стъпки в телевизионния ефир на bTV в „Гласът на България“, когато е на 16 години, до появата на първата й песен с видео клип „Still Green”, когато е на 17,  HRISI поставя началото на творческото си развитие и присъствие на родната сцена като един от най-младите независими артисти. Днес, навършила 18, тя продължава да пише песни и да проправя път на новите си творчески идеи.

„Лятото беше наситено с много хубави емоции, музика и вдъхновение. Преди седмица с Ангел Дюлгеров започнахме работа по няколко от новите ми песни, които ще бъдат част от следващия ми албум. Имам щастието той отново да бъде до мен в целия творчески и продукционен процес. Аранжиментите ще бъдат негово дело, което само по себе си е повод да се вълнувам силно“.

Освен с глас и китара, в част от новите песни HRISI се включва и с пиано. Тя споделя също, че е на път първата й песен на български език.