Хиляди пяха с Любо Киров на незабравим концерт в Античния театър в Пловдив

Хиляди пяха с Любо Киров на незабравим концерт от турнето „Целуни ме“ в препълнения Античен театър в Пловдив на 9 август. Събитието беше последно за лятото от поредицата големи концерти в страната. Предстои зала 1 на НДК на 4 ноември.

Турнето на Любо Киров носи името на новия му албум „Целуни ме“, който беше представен през април. Специални гости на концертите бяха ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли.

Годината е изключително силна творчески за Любо Киров. През май тази година беше първият му мащабен концерт на сцената на легендарната британска зала Troxy в Лондон в присъствието на над 2000 души. В края на 2021 година пък Любо Киров направи музикално шоу на световно ниво в пълната зала „Арена Армеец“ в София.

Следващият голям концерт, който ще бъде и финал на турнето на Любо Киров, ще бъде на 4 ноември в зала 1 на НДК, като половината места вече са разпродадени.

БИЛЕТИ:

София, зала 1 на НДК, 4 ноември: https://bit.ly/3FbiMOj

----------

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди - за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и др. Той влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор във втори пореден сезон на „Гласът на България“ по bTV.