Грандиозно лазерно светлинно шоу и 3D мапинг в първия концерт на живо в "Гласът на България"

На 8 април от 20:00 ч. по bTV започва първият голям концерт на живо в "Гласът на България". В продължение на два часа зрителите и публиката в залата ще се насладят на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от участниците в шоуто - по четирима от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро.

За първи път грандиозно лазерно светлинно шоу, 3D мапинг и пироефекти ще бъдат вплетени в драматургията на концерта и ще създадат неповторима динамика и уникалност на всяко едно от изпълненията.

Всеки следващ концерт на живо ще предлага авангардно и съвременно шоу за зрителите чрез най-модерната техника за заснемане и вградени в декора камери, предлагащи нестандартни гледни точки. Известни български и международни гост-звезди ще изненадват публиката и ще наблюдават възможностите на кандидатите за „Гласът на България”.

В последния етап на шоуто - концертите на живо, зрителите поемат ключовата роля и те са тези, които ще определят кой продължава напред. Те ще могат да гласуват и подкрепят своите любимци, освен чрез SMS, и чрез онлайн вот на сайта на предаването - glasatnabulgaria.bg. Резултатите ще се формират от сбора на SMS-ите и онлайн гласовете. Тази година по време на концертите участниците ще трябва да се стараят да впечатлят не само публиката, но и треньорите си, защото в няколко от концертите именно треньорът, ще бъде този, който ще има възможността да спаси един от участниците.

Точно преди концерта, ще бъде обявена и специалната награда, която bTV ще осигури за победителя в "Гласът на България". Каква ще бъде тя и как ще се представят на сцената първите претенденти да я спечелят? Гледайте само по bTV.