Графа за отминалите моменти и силата да продължиш напред в “Последната песен”

“Последната песен” е името на новия сингъл на Влади Ампов -Графа, а видеото му ни пренася в диви райски кътчета на Индия. Въпреки натоварения си график на треньор в "Гласът на България" и минитурнетата из цялата страна Влади Ампов-Графа намира време и за нови проекти.

Сингълът носи дълбок емоционален заряд, който въздейства мигновено на слушателя. Музиката, текстът, дълбочината на изпълнение на Влади Ампов, съчетават усещането за носталгия към миналото и вярата в бъдещето, която ни дава сили да продължим по дългия път пред нас. Графа избира необикновената индийска земя за визуализация на посланието на “Последната песен”. Клипът е заснет в Гоа и при езерото Самбхар в Раджастан. В сюжета му непрекъснато се преплитат темите за християнската вяра, семейните ценности, сбогуването, смисъла на живота и вечността. Зрителят се наслаждава на красиви природни кадри, храмове с многовековна история, среща с индийската култура и традиции.

За “Последната песен” Графа споделя: “Това е песен за любовта, сбогуването и силата да продължиш напред!”.
Клипът на “Последната песен” е едно от двете видеа, които Графа снима в Индия в края на 2018 година. През ноември излезе “Огън”, а само преди няколко седмици Влади Ампов, Любо Киров и Орлин Павлов зарадваха феновете си с общата “Приятели завинаги”. В момента Графа работи по новия си албум, който очакваме в началото на лятото. През април му предстои концерт в столичния София Лайв Клуб (12 април) и  мини турне в градовете Благоевград (15 април), Габрово (16 април) и Свиленград (23 април).

Повече за новите му проекти и какво предстои в „Гласът на България“ в неделя вечер (17 март) от 20 часа по bTV – вижте интервюто му за „Преди обед“: