Графа и Иван Лечев са готови с отборите си за концертите на живо

Пред погледите на близо 42% от телевизионната аудитория в неделя вечер станаха ясни имената на финалистите в два от четирите отбора. За вота на зрителите ще се борят Ивайло Филипов, Кристиян Грънчаров и Яна Сабанова от отбора на Графа. Иван Лечев води към концертите на живо Радко, Mia D и дуета Димитър и Христо.

Според регламента, в новия етап на предаването всеки от 16-те участници от двата отбора имаше на разположение една минута, за да завоюва своето място на живите концерти. Участниците бяха разделени на две групи по четирима души. От всяка група само един бе избран от своя ментор да продължи в предаването. Графа разпредели отборите си, като първи бяха Ивайло Филипов с парчето „Let Me Entertain You“ на Роби Уилямс, Кристиана Петкова с песен на Кристина Агилера, Радостина Гунгалова със „Стъпка напред“ на Михаела Маринова и Мария Велкова с “My Kind Of Love” на Емели Санде. Във втората група се изявиха Зорница Славова с госпел класиката “Amazing Grace”, Кристиян Грънчаров с хит на Джъстин Тимбърлейк, Яна Сабанова с парчето „Близо“ на Рут Колева и Александър Иванов с класика на Red Hot Chili Peppers. По регламент Графа имаше възможност да спаси един от отпадналите, с когото да запълни отбора си за следващия кръг и той се спря на Яна Сабанова.

Иван Лечев избра в първата четворка на сцената да бъдат Илона Иванова с „River Deep, Mountain High“, Драгомир Драгиев и песента „Душа“ на Диана Експрес, Джени Шен с класическо изпълнение на Арета Франклин и младия Радко Петков с парче от репертоара на Стиви Уондър. Във втората група на Иван Лечев влязоха дуета Димитър и Христо с “Happy” на Фарел Уилямс, Яна Чакалска с парче на Анастейша, Мирела Милкова с класиката “Promise Me” и Мария Димова с R’n’B хита „Hey Mama!”. Като трето попълнение в отбора си Иван Лечев избра да върне в играта дуета Димитър и Христо.

Следващата неделя в супер битки ще влязат отборите на Поли Генова и Камелия, като само шест от 16-те участници ще продължат надпреварата за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 хиляди лева.