Гледай на живо втория концерт в "Гласът на България"

Сряда е, което означава, че днес ще можете да си спечелите третата двойна покана за втория концерт на живо на 15 април!

Вчера – 9 април, ви пратихме на "лов на коментари" в отбора на Вики Терзийска. Най-бърз с откриването на визитката от условието на играта бе PuhPat. Той ще получи имейл с информация как ще си получи поканата! Добре помним, че PuhPat спечели двойна покана за първия концерт на живо, а сега ще има възможност да гледа и втория концерт на 15 април.

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката обаче, от днес ВЪВЕЖДАМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж! PuhPat "хвана промоцията", но това няма да е възможно занапред.

Преди да ви запознаем с условието за днес, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта ще печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (втора) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за втория концерт на живо, който предстои на 15 април!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в третия от втората седмица на играта - 10 април:

В коментарите под едно от видеата на участниците в отбора на Преслава (отивате на Видео и от вертикалното меню избирате Отбор Преслава) сме скрили информация за новото правило в играта, което споменахме в началото. Открийте видеото и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 2 ДЕН 3:

Потребителите имат право да са... много бързи :)!

Приятен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!