"Гласът на България" с нови звездни стикери

„Гласът на България“ пусна нови анимирани и музикални Viber стикери, създадени специално за феновете на най-гледаното музикално шоу у нас. Тази година те са с изцяло нова неонова визия. Почитателите на риалити формата могат да изтеглят стикерите, вдъхновени от звездния треньорски състав – Иван Лечев, Михаела Филева, Камелия и Графа, водещите Pavell & Venci Venc’ и Елина Марковска, рубриката „Пей сърце“ по радио N-JOY, както и най-знаковите елементи в шоуто – блок бутон и горещият стол.
 
Най-гледаното шоу в българския ефир е и единственото музикално предаване с анимирани стикери и своя общност в приложението. В нея ежедневно може да следите най-интересното от епизодите, интервюта с участници и треньори и специалните ексклузивни бекстейдж видеа от рубриката Гласът зад кадър, споделени от новия V-Reporter Елина.
 
Най-големите фенове на „Гласът на България“ ще могат да спечелят и двойни билети за концертите на шоуто през май и юни, като отговорят правилно на 5 тест въпроса и покажат колко добре познават треньорите в чат бота на Гласът в приложението.
 
Следете "Гласът на България" и във Viber и блеснете звездно с новите мега яки стикери!