Финалистите от четвъртия сезон на "Гласът на България" Димитър и Христо с първи албум

Димитър и Христо от сезон 2017 „Гласът на България“ записаха своя първи албум. В него се включва и видеоклип към песента „Уморени крила“. Първият дует в шоуто записва парчето веднага след участието си в „Гласът на България“, а с видеото максимално се доближават до станалата любима на зрителите версия. За разлика от предишното им видео на песента „Девойко“, където се  наблюдаваха изящните умения на Емилия Радичева от трупата на Нешка Робева, сега режисьорът Bashmotion пренася зрителите към прожекцията на кратък филм. В него се вижда малко момче с невинна мечта. Дълго време то събира перата на птиците за да може да построи своя машина за летене. Версията на песента е силно повлияна от динамично променящата се музика от началото на 90-те в България. Тогава българската музика се осмелява да „лети“ по нов начин. Димитър изгражда аранжимента на принципа Пиано/Глас, но се включват и типични за края на 90-те аналогови синтезатори, „по-мръсно“ звучащи китари и по-агресивни ударни съчетани с подчертана прогресив хармония. Иван Лечев се включва виртуозно от солото в песента до края ѝ, но не с китара, а със своята електрическа цигулка.

Албумът „Крила“:

Димитър & Христо са първият дует в „Гласът на България“. Талантите от най-гледаното музикално шоу издадоха първия си албум. В него влизат „Девойко“, „Уморени крила“ с Иван Лечев и много песни по музика на Димитър заедно с Мариана Попова, Мартина Иванова (Ice Cream), трио „Тринити“ и Гергана Великова от Гласът на България. Момчетата не скриват, че благодарение на честите гостувания и концерти в цялата страна успяват да финансират сами разходите около албума и последните си 2 видеоклипа. Радват се, че продължават да бъдат разпознаваеми с любовта си към българската музика с още интересни кавъри. Премиерата на албума премина с бенд на живо в София заедно с трио Тринити и Гергана Великова от Гласът на

България и момчетата от група СолБемол. До края на 2019 е планирано да направят малко турне из страната с песните от албума и любимите на няколко поколения български хитове. Включени са и 3 инструментала (караоке) заради честите запитвания от големи и малки вокалисти.