Филип Киркоров в „Гласът на България“

Руската звезда Филип Киркоров ще бъде виртуален гост по време на трети епизод от кастингите на тъмно на 12 март от 20.00 часа. Киркоров ще се появи в шоуто със специално видео обръщение към участник, с когото неведнъж е пял на голяма сцена. Момчето, което ще излезе пред треньорите на „Гласът на България“ с подкрепата на своя идол, е бил финалист в руското издание на шоуто през 2014 година. Какво ще му каже Филип Киркоров и как тези думи ще повлияят на изпълнението на младото момче, ще стане ясно в неделя.

Още един младеж с опит в международни музикални конкурси ще се появи, за да изправи на крака Поли, Камелия, Графа и Иван Лечев. Едва 11 годишен той представя страната ни на детската „Евровизия“, а след изпълнението му в „Гласът на България“ Поли Генова не без основание ще отбележи, че е готов за тийн звезда. Битката за спечелване на таланти е в разгара си и в този епизод няколко изявени млади певци ще бъдат обект на ухажване от менторите. Сред тях е една певица, която Иван Лечев ще определи като българската Арета Франклин, а тя споделя за себе си, че над 10 години пътува по света като певица.

В трети епизод на „Гласът на България“ на сцената ще се качат няколко души, за които музиката е не просто хоби. Някои от тях вече се изявяват у нас и в чужбина и са започнали своята музикална кариера. Всички те са мотивирани да продължат в шоуто, защото вярват, че могат да станат новия глас на България. Сред тях е една от малкото изгряващи R’n’B певици у нас, която ще изненада жури и публика с неочаквано изпълнение, което ярко контрастира с външния й вид. Млада жена, която мяука, когато е притеснена и твърди, че китарата й е обект на проклятие, заради което винаги й се късат струните, ще се опита да се пребори с паник атаките си и да се представи добре на сцената, където неин конкурент ще бъде красива участничка с песен от репертоара на мюзикъла „Котките“.  

И в този епизод на шоуто запомнящите се лични истории ще предшестват появата на талантите на сцената. Участничка, която иска да популяризира музиката на своя трагично загинал приятел, ще трогне зрителите и ще впечатли журито с алтернативен музикален стил.

Кои ментори ще успеят да се преборят за талант в своя отбор и кои участници ще получат шанса да продължат напред с любимия си треньор? Гледайте „Гласът на България“ на 12 март, неделя, в 20.00 часа по bTV.