Фенове изненадаха любимците си от „Гласът на България“ с цветя, йоркширски териер и брандирани тениски

Звездите на „Гласът на България“ раздадоха стотици автографи и се снимаха със своите най-запалени почитатели по време на първата фенска среща на живо, в която се включиха треньорите, новата водеща и V-Reporter Елина Марковска, както и някои от най-успешните участници и победители от предишни сезони на шоуто.

В съботния ден стотици почитатели на най-гледаното музикално риалити у нас „Гласът на България“ търпеливо изчакаха реда си за да получат автограф и снимка с любимите си звезди, както и да се снимат на емблематичния червен стол, превърнал се в запазена марка на шоуто, който бе на тяхно разположение и през неделния ден в Sofia Ring Mall.

Много се радвам, че толкова хора се събраха, за да се запознаем и да се снимат с нас. Винаги е хубаво човек да обръща внимание на почитателите, които го следват и го харесват, защото това за тях е много важно", каза Владимир Ампов – Графа по време на срещата. Целия репортаж от събитието може да гледате и онлайн.

Някои от феновете, които дойдоха да се запознаят със звездите от „Гласът на България“, бяха положили специални усилия да впечатлят любимците си със собственоръчно направени плакати, както и тениски с лика на треньорите от шоуто. Почитателите на Камелия я зарадваха с букети цветя, а Рафаел Пашамов получи подкрепата на своята фен-група - младежи, които следват навсякъде талантливия певец.

Един от неочакваните почитатели на шоуто бе йоркширският териер Кармен – сестра на домашния любимец на Михаела, който не само успя да се снима на треньорския стол с поп певицата и да направи впечатление на всички с брандираната си червена дрешка с логото на „Гласът на България“, но се изяви и на сцената в ролята на ко-водещ.

Специална изненада за Михаела бе и присъствието на една от участничките в „България търси талант“ Жаклин Таракчи, която преди 3 години Филева изпрати на финалната права във формата като натисна златен бутон на нейното изпълнение.

Събитието събра за първи път на една сцена и някои от знаковите таланти, които публиката познава от предишни сезони на предаването. Те изпълниха свои авторски парчета и превърнаха събитието в истински празник на качествената музика на българската сцена.

В продължение на два часа феновете танцуваха и пяха заедно с победителя в миналогодишния сезон на шоуто - Ния Петрова, финалиста с незабравим тембър Виктория Динкова, вокала на група „Фънки Мирикъл“ Симеон Желязков, както и талантливите Деница Караславова и Рафаел Пашамов, които вече са част от лейбъла „Монте Мюзик“. Почитателите на шоуто пяха с пълно гърло песните на младите таланти, които усетиха любовта и признанието на публиката.

По време на събитието своята първа публична изява преди старта на сезон 6 направи и новото попълнение в екипа на предаването – младата Елина Марковска, която от 24 февруари влиза в ролята на V-Reporter и трети водещ.

Заедно с треньорите и участниците Елина демонстрира едно от предизвикателствата, което ще бъде част от ексклузивното дигитално съдържание в рубриката „Гласът зад кадър“.

„Гласът на България” започва на 24 февруари, от 20.00 часа, по bTV.