Епизод 5 на "Гласът на България" ще бъде излъчен на 5 октомври!

Вследствие на обявения на 3 октомври Ден на траур в памет на жертвите в Горни Лом, епизод 5 на "Гласът на България" ще бъде излъчен на 5 октомври от 21:30 часа по bTV.

Тогава четиримата ментори в третия сезон на най-гледаното музикално шоу в родния ефир ще продължат да търсят уникални гласове.

В единствения за седмицата епизод на "Гласът на България" Наско, Миро, Десислава и Орлин ще се изправят пред поредните кандидати, но този път летвата ще бъде вдигната изключително високо. "Виновникът" е 21-годишно момиче, което ще провокира Десислава да се обърне след първия тон от нейното изпълнение, последвана почти веднага от останалите треньори. Християна, която е родом от Добрич, ще скара Деси и Миро, а в края на техния спор дамата сред менторите все пак ще омекне към поп идола, прощавайки му с думите: "Аз съм ангел и ще ти простя, ама изчакай малко." 

Следващите участници ще изненадат Деси, Наско, Миро и Орлин с изпълнението и вида си, а един от тях – 55-годишен бивш служител в МВР и участник в няколко мироопазващи мисии в Косово и Ангола, предизвика Орлин Горанов да се изправи на крака. Наско остава верен на себе си да търси онзи "нешлифован диамант", онова зрънце, което може да избуи и е доста критичен към кандидатите, а Миро на няколко пъти ще съжали, че не е натиснал бутона. За сметка на това, когато го направи, влиза в спор с Наско за Кристияна от Ямбол! Само двама кандидати ще успеят да обърнат стола на Орлин, а иначе чувствителната Десислава този път няма да бъде чак толкова деликатна.

И все пак финалът на пети епизод на "Гласът на България" ще донесе много емоции на зрителите и четири натиснати бутона в отговор на изпълнението и невероятния глас на 28-годишната Ценка от с. Бели Извор. В кой отбор ще отиде тя, ще стане ясно на 5 октомври от 21:30ч. по bTV!