Епични последни вокални двубои в новия епизод на "Гласът на България" - този понеделник по bTV

Последна доза супер емоционални, вокални битки, които ще се окажат абсолютно брилянтни музикални дуети, ще изправят на крака треньорите и публиката в залата, в новия епизод на „Гласът на България“. Той по изключение ще бъде в понеделник вечер, от 20:00 ч. по bTV, а в него участниците ще покажат изключително висока класа в изпълненията си и невероятен хъс за победа. Емоциите и вълнението ще бъдат огромни, както за всички на сцената, така и за тези пред нея, а талантът и майсторството, които ще демонстрират участниците ще завладеят и всички пред екраните.

Стихийни рок изпълнения и надсвирване с китари, нежни, цветни дуети, ярки, епични битки и космически двубои ще изпълнят последния епизод на вокалните битки в един от най-силните сезони на „Гласът на България“ до сега.

Очаквам да чуя по-добро пеене от всеки друг път“, ще каже Любо Киров в началото, а Иван Лечев ще заяви: „Ще търся невъзможното, за да направя отбора си още по-силен“.

Това не беше космическо, а направо беше галактическо“, ще възкликне DARA след уникално изпълнение на сцената, а Галена ще добави от душа: „Много ми се иска народен изпълнител да спечели „Гласът на България““.

Галена ще сподели и една много лична, съкровена и емоционална история за песента, която е избрала за една от двойките в отбор си – „Руфинка е болна легнала“. Песента е била една от най-любимите на баща й.

В последния епизод, преди етапа на нокаутите, един срещу друг от отбора на Любо ще се изправят - дуетът Атанаска и Сонай и Симона Кръстев, Иван Иванов и Антон Марков. От отбора на Иван Лечев сцената ще взривят - Ричард Мантарлиев и Илин Илиев. От отбора на DARA ще вилнеят дивите – Габриела Колева и Тонина Митинска. От отбора на Галена с ювелирно изпълнение ще се представят – Надежда Панайотова и Димитър Колев, а представянето на Василия Петрова и Петя Панева ще бъде абсолютно настръхващо.

Не пропускайте последния епизод на вокални двубои в „Гласът на България“ - в понеделник от 20:00 ч. по bTV, а още ексклузивни новини можете да намерите на: glasat.btv.bg, социалните мрежи и you tube канала на предаването.