Ексклузивно: Мастър Лечев пее за първи път на сцената на „Гласът на България“

Едни от най-обичаните и емблематични български песни на СЛЕНГ, Графа, Милена Славова, АХАТ, Георги Минчев и други, ще се леят от голямата сцена на „Гласът на България“ - тази неделя от 20:00 ч. по bTV. В новия завладяващ епизод зрителите и всички в залата ще станат свидетели на нещо невиждан и нечувано – Иван Лечев ще пее в шоуто! Той ще се окаже в светлините на прожекторите по покана на Мария Илиева, DARA и Миро, а и на цялата публика, и ще изпее повече от емоционално вечната песен на Георги Минчев - „Блажени години“.

Както в първите, така и в този епизод, на сцената ще блеснат истински музикални диаманти, които ще предизвикат треньорите да се борят за всеки един от тях до последно. Галещо слуха парче ще представи гласовита певица, продуцирана от самия Камен Донев, а вокалистът на рок група „Ренегат“ – Константин Кацаров, ще „разцепи мрака“ с взривяващо изпълнение.

Изненадващи покани за участие в „Гласът на България“ ще получат някои от героите в епизода, а в една от тях ще се включи дори Графа - директно от репетицията за големия му концерт на Националния стадион „Васил Левски“. Две деца, записали баща си за кастинг в музикалното шоу, лично ще му връчат поканата да участва. Моментът на изненадата ще бъде изключително емоционален не само за цялото семейство, но и за всички пред екраните, особено след като се запознаят с житейската история на гласовития баща.

Една от най-големите мечти за участничка в предстоящия епизод е да запише дует с Миро, който страшно много харесва. Тя ще изпълни в неузнаваем вариант „Nothing else matters“ на Metallica и ще предизвика истински фурор в залата.

Предварително съм обиден на треньорите, че са обърнати с гръб, и се надявам те да се поправят“, ще се пошегува един от кандидатите за слава в неделя вечерта, а на финала на епизода, едно нищо не подозиращо момиче в публиката, съвсем не на шега ще получи „изненадата на живота си“ от своя брат, директно от Холандия – покана да се яви на сцената на „Гласът на България“ още следващата седмица.

Звездните треньори Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев нямат търпение да се срещнат с още от талантливите кандидати за титлата „Глас на България“ за 2023 и наградата от 50 000 лв. – в неделя от 20:00 ч. по bTV. Ако и вие сте нетърпеливи - не пропускайте ексклузивни срещи с участниците и треньорите в епизодите на „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg, и всички новини за шоуто в каналите му в социалните мрежи.