Ексклузивно: "Гласът на България" Радко Петков с дебютно видео

Само няколко месеца след като грабна титлата „Глас на България 2017“, Радко Петков представя дебютния си сингъл. Песента е озаглавена „Ябълката на раздора“ и е продуцирана от bTV Media Group, съвместно с “Монте мюзик”.

Музиката, текстът и аранжиментът на песента са на Владимир Ампов – Графа, който не изневерява на емблематичния си стил. „Радвам се, че съм час от този проект, както и че bTV застана зад реализацията на видеоклипа му. Парчето приляга идеално на  тембъра на Радко, а той го изпълнява брилянтно. Пожелавам му успех!”, коментира Графа.

Видеоклипът на „Ябълката на раздора“ е дело на известния музикален режисьор Павлин Иванов – Bashmotion. Заснет е на три различни места около София в един от най-студените дни на септември. Режисьорът остава впечатлен от професионализма на Радко, който стоически издържа часове в ледената вода, докато текат снимките.

Първият самостоятелен хит на Радко е част от стремежа на bTV Media Group да подкрепя музикалното развитие на талантите си и след края на формата. „Гласът на България” е шоу, в което избираме най-добрия от стотици уникални гласове, докато се забавляваме и разкриваме човешки истории. Целта ни като продуценти на шоуто е да откриваме и показваме талантливите хора в България, както и да ги подкрепим в развитието им като музиканти извън ефира”, коментира Ангелина Белчева – Мениджър „Локални продукции” в bTV и продуцент на четвърти и пети сезон на шоуто.

Още изненади от талантите на „Гласът на България“ предстоят в следващите няколко седмици!