Ексклузивен нокаут кръг за първи път в "Гласът на България"

Утре вечер "Гласът на България” ще изправи участниците пред ново изпитание. За първи път в шоуто ще бъде проведен т. нар. нокаут кръг, в който участниците, които не са се представили убедително във вокалните двубои ще трябва да за пореден път да доказват, че заслужават своето място в шоуто.

На сцената на "Гласът на България” зрителите ще видят всички участници от отборите на Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро. До момента те са по 10 човека в отбор, а право да се състезават в концертите на живо ще имат по 8 участника. Затова те ще трябва да чуят коментарите на своите треньори, след което тези, които не са били достатъчно убедителни в изпълненията си на вокалните битки, ще се състезават отново, за да останат наистина най-добрите.

Какви ще бъдат решенията на треньорите? Кои участници ще отпаднат на финалната права и кои ще успеят да преминат и последното предизвикателство и да се борят за "Гласът на България” на концертите на живо? Всичко това зрителите ще видят в извънредния нокаут епизод утре -2 април, от 20:30 ч. по bTV.