Единственият български актьор в Боливуд ще изпита таланта си в „Гласът на България“

Едва шест места ще останат свободни в отборите на Поли, Камелия, Графа и Иван Лечев, след предпоследния епизод от кастингите на тъмно тази неделя. В епизода на „Гласът на България“, който ще се излъчи на 2 април, Поли Генова ще спечели два нови таланта за отбора си и ще остави само едно, последно свободно място преди да запълни своя тим. Графа също ще добави два нови гласа в отбора си и само един певец ще му е нужен, за да продължи към музикалните двубои. По две свободни места ще остана в отборите на Камелия и Иван Лечев, които след тази неделя ще имат по десет таланта на своя страна. Седмица преди финала на първи етап от „Гласът на България“ – кастингите на тъмно, за одобрението на менторите ще се борят разнообразни участници от България и чужбина. Красива тийнейджърка, участвала в детското издание на “The Voice Of” в Русия ще се опита да сбъдне мечтата си и да влезе в отбора на Камелия.

Единственият български актьор, който може да се похвали с главна роля в боливудска мега продукция, ще изпита певческия си талант в шоуто, за да избере на коя от двете сцени да продължи кариерата си. 18-годишен участник ще си спечели определението „българския Джо Кокър“, дадено от Иван Лечев, а негов връстник ще получи комплимент от Графа - „твоят глас може да разказва много истории и да пренася жените в други светове“.

Тормоз в училище, трудно детство в дом за сираци, юношество, прекарано без родителска подкрепа и борбата на едно семейство, чийто дом е изгорял - това са част от житейските истории по пътя на няколко участника до сцената на „Гласът на България“.

Независимо от съдбата си до момента, всички участници мечтаят да застанат лице в лице с менторите и да получат шанс да продължат в шоуто, като влязат в отборите на Поли, Камелия, Графа или Иван Лечев. Музикалните звезди, които влизат в ролите на треньори в най-гледаното риалити този сезон, също са започнали своя път към върха с мечти за голямата сцена. Защо Графа е живял в Норвегия и откога композира музика; каква кариера е преследвала Поли Генова преди музиката и какво е попречило на Камелия да стане доктор? Отговори на всички тези въпроси, както и още лични истории ще разкажат менторите на „Гласът на България“ тази неделя, 2 април, точно в 20.00 часа.