Двойник на актьора Джейсън Момоа си дава последен шанс в „Гласът на България“ - тази неделя от 20 ч. по bTV

В кой отбор ще отиде 20-годишният гласовит писател и поет Александър Петров от Добрич, който обърна за миг с гласа си и четиримата треньори в изминалия епизод на „Гласът на България“, ще стане ясно тази неделя точно в 20:00 ч. по bTV. С напредването на кастингите на тъмно надпреварата между DARА, Галена, Любо Киров и Иван Лечев ще става все по-оспорвана и забавна, и все по-често някой от тях ще се оказва „блокиран“ от колега.

В неделя вечер специален и много личен поздрав за един от участниците ще направи звездата от Евровизия - Sam Rider. „Черната овца“ на „Ахат“ в елегантен, дамски вариант ще е първата крачка към сбъдване на мечтата на тази участничка да възроди българската рок песен. Галена ще получи леко закъсняла покана да бъде дама на абитуриентски бал и най-неочаквано ще се наложи да даде автограф на истински метъл фен, след страховитото му изпълнение в „Гласът на България“. DARA пък ще провокира треньорите да натиснат бутоните си с крак, за да се обърнат всички заедно по нейна команда.

Тематично със старта на учебната година в епизода ще блесне взискателен учител по английски, който ще се справи блестящо не само с гласа, но и с китарата в ръцете си. Племенницата на голямата народна певица Радостина Кънева ще сподели каква е връзката на семейството й с емблематичната народна песен „Не казвай любе лека нощ“. С атрактивна визия, тежка житейска история и голям хъс за победа, участничката ще впечатли с гласа си не само всички в залата, но и тези пред екраните.

Двойник на актьора Джейсън Момоа, познат с ролята на Аквамен и разпознат като такъв от DARA и Галена, ще си даде „последен шанс“ на сцената на „Гласът на България“. Той ще се завърне ударно на нея, точно три години след като е отпаднал от отбора на Михаела Филева. След огромно разочарование и емоционален крах, той ще събере сили да се завърне, за да триумфира в шоуто още по-целеустремен, уверен и готов за победа. Дългокосият певец ще се закани пред зрителите, че този път ще си „вземе заслуженото“ или ще се откаже от музиката завинаги. А дали шансът ще е на негова страна – зрителите ще разберат в неделя вечер от 20:00 ч. по bTV.

Страхотни, нечувани досега гласове и истинските истории на техните притежатели обещават неповторими емоции за феновете на „Гласът на България“ и всички, които не изпускат шоуто на www.glasat.btv.bg в youtube канала на предаването и в социалните му мрежи.

Абсолютно изненадващ ще бъде и финалът на епизода с неочаквана покана за голямата сцена на „Гласът на България“ към човек от публиката в залата.