Днес разиграваме една двойна покана и 15 пропуска за фен зоната

Последен шанс за тази седмица да си осигурите най-желаните места в България – тези в публиката на концертите на живо в "Гласът на България”!

Вчера победител в играта стана tsvety2001, тъй като първият коментар на mariy7 е към грешно видео, а ququlina вече е печелила в играта.

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (шеста) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за шестия концерт на живо, който предстои на 13 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в петия ден на шестата седмица на играта – 9 май:

В коментарите под една от визитките на участниците от отбора на Преслава сме скирили информация за играта днес. Открийте визитката и публикувайте линк към нея в коментарите под този текст.

Тъй като днес е петък, 15 от вас ще спечелят двойни пропуски за фен зоната на концерта на 13 май! Най-бързият печели двойна покана, а следващите 15 – пропуски за фен зоната (правостоящи).

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 6 ДЕН 5:

Днес в играта разиграваме пропуски за фен зоната!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!