Днес играете за една двойна покана и 15 двойни пропуска за фен зоната

Преди време (10 април) въведохме условието, че всеки потребител може да печели в играта само веднъж, победителят ни от вчера – 2 май, е ioanka666, тъй като djani_72 и mery212 вече са печелили в играта.

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (пета) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за петия концерт на живо, който предстои на 6 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в петия ден на петата седмица на играта – 3 май:

В коментарите под едно от видеата с изпълнения на участници от отбора на Миро сме скрили информация за самия треньор. Открийте видеото и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 5 ДЕН 5:

Миро е супер!

Успешен лов на коментари!

ПРИПОМНЯМЕ, че днес е петък и разиграваме 15 двойни пропуска за фен зоната (правостоящи). Най-бързият печели двойна покана за петия концерт, а следващите 15 от вас ще гледат концерта от фен зоната!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!