Десислава Златева представя първата си самостоятелна песен

Гласовитата Десислава Златева, която доскоро бе част от отбора на Данчо Караджов, представя първата си самостоятелна песен. "Когато една врата се затваря, друга се отваря”, са казали хората и с Деси се случва точно това. След края на участието й в "Гласът на България” (Деси отпадна на вокалните двубои в епизод 13), тя получава възможността да запише свое парче.

Песента се казва "Цяла” и е по текст на Лора Димитрова. Автор на музиката е Евгени Парцалев. Двамата формират творческото дуо, което стои за песента "Пътят” на победителката в първото издание на "Гласът на България” – Стелияна Христова.

Деси и екипът определят песента като личен и лиричен поп проект, а за финалното й звучене изключително много допринася аранжиментът на перкусиониста на Ку-Ку Бенд – Рейди Мачалдо Бризуела. За реализацията на проекта й подават ръка и скъпи за нея хора от вокален състав "Нова музика” и педагогът й Аделина Колева, която прави беквокалите на песента.

"Въпреки отпадането ми от "Гласът на България” аз съм щастлива, че участвах, защото форматът ме срещна с хора, с които създадох първата си самостоятелна песен – "Цяла”. За мен това е едно ново начало и се надявам песента ми да докосне сърцата на хората” – споделя вълнението си от новия проект Деси.

Какво разказа тя за себе си, музиката и пътя към една мечта, може да видите в материала на предаването "Преди обед”>>>