Десислава: За мен беше мечта да съм треньор в "Гласът на България"

Десислава е едно от новите попълнения в треньорския щаб на третия сезон на "Гласът на България". Талантливата изпълнителка пее откакто е на 5 години, първата й изява на сцената е едва на 13, а днес вече е наложена и талантлива певица. Зрителите на bTV ще имат възможността да я видят в ново амплоа – като треньор в "Гласът на България", от 21 септември.

Специално за сайта на шоуто Деси сподели, че е щастлива от факта, че ще бъде треньор в "Гласът на България" и това за нея е сбъдната мечта. "Слави лично ми се обади да ме покани да участвам в шоуто, а аз ведага казах да", похвали се певицата с ангелски глас.

Десислава споделя, че най-големият принос от нейна страна в предаването би бил да предаде своя музикален опит на талантливите млади хора у нас. Въпреки че няма музикално образование, русокосото изкушение на фолка се надява да привлече в своята група истинския бъдещ глас на България.

Вече са ясни и осталите треньори, а именно Орлин Горанов, Наско от Б.Т.Р. и Миро. Певицата се познава лично и с тримата и въпреки че ще бъде единствената дама, тя притежава борбен дух и обича да се състезава.

За Деси истинският талант на сцената на "Гласът на България" трябва да притежава редица качества като най-важни са гласът, харизмата, енергията и излъчването на човека. "Най-голямата емоция в предаването е, че ние треньорите ще бъдем в гръб и ще оценяваме наистина истинския талант на хората, а не визията им", обясни развълнувано тя.

За следващите три месеца в "Гласът на България" Десислава обеща на зрителите, че ще се насладят на много изненади, емоции и извънземни гласове.