Десислава плаче и танцува, Миро, Орлин и Наско се шегуват в първия снимачен ден на новия сезон на "Гласът на България"

Вчера - 27 август, започнаха снимките на третия сезон на "Гласът на България". Още в първия снимачен ден един от първите кандидати в кастинга "на тъмно" успя да завърти столовете и на четиримата треньори с невероятно и различно изпълнение на една от най-хитовите и награждавани песни от последните години! И това бе само началото, защото до вечерта на треньорите буквално им се зави свят от натискане на бутоните и обръщне на столовете.   Първият снимачен ден премина в много закачки, както между самите треньори, така и в шеги между тях и публиката, като най-активен в общуването с хората в залата бе “ветеранът” Миро. От вълнение, че за трети пореден път сяда на треньорския стол в най-гледания музикален формат, поп звездата се препъна докато заемаше мястото си секунди преди старта на снимките. Същата съдба сполетя и Орлин Горанов. За щастие нямаше фатални последици и за двамата треньори, освен допълнителната доза адреналин и искрени усмивки.

Най-потърпевш от доброто настроение на Миро се оказа Наско. Поп звездата се отдаде на забавни спомени, в които главно действащо лице е рок динозаварът. Оказа се, че Наско дори и не подозира за ярката следа, която е оставил в съзнанието на Миро, а до края на снимачния ден дългокосият музикант вече му дължеше и голяма услуга.

Най-емоционална от треньорите съвсем естествено бе единствената дама – Десислава. Кандидатите за титлата “Глас на България”, които се явиха в първия снимачен ден, успяха да я провокират у красавицата най-различни реакции - да танцува, да се просълзи, да си запуши ушите и да изпее песен в стил, който изненада всички присъстващи в залата.

С най-голям респект и дори страхопочитание първите участници се отнасяха към Орлин Горанов и неговия дълъг и разностранен професионален опит. Той пък от своя страна ги изненада със свежото си чувство за хумор и забавни истории.

С какви вокални качества ще впечатлят треньорите претендентите в „Гласът на България” зрителите на bTV ще видят от 21 септември от 20.00 часа. Веднага на следващия ден - 22 септември, ще бъде излъчен и втори епизод на най-обичаното музикално шоу.