Десислава отказва да вземе решение - гледайте специалното издание на "Гласът на България" на 21 ноември

На 16 ноември от 20:00 bTV излъчи третия голям концерт на живо в "Гласът на България". За втори път на голямата сцена се качиха 12 от кандидатите за желаната титла, по трима от отборите на Десислава, Орлин Горанов, Наско и Миро. Утре вечер - 21 ноември, от 21.30 часа bTV ще излъчи и третото специално издание на "Гласът на България", в което ще стане ясно кои изпълнители ще спечелят вота на зрителите и кои певци ще влязат в битка, за да заслужат оставането си в концертите на живо.

Първи "присъдата" на зрителите ще чуят трите дами от отбора на Наско – Яна Каменова, Венеция Нецова и Стефани Илиева. Дали Венеция отново ще спечели любовта и признанието на публиката, както се случи след изпълнението й на първия концерт, или някоя от другите дами този път се е представила по-добре, зрителите на bTV ще видят в петък.

Напрежението постепенно ще започне да ескалира и това ще усетят тримата изпълнители от отбора на Десислава - Ивета Костова, Асен Михайлов и Светослав Владимиров. Дали дамата ще повтори успеха си от първия концерт, когато бе спасена от публиката и ще изпрати двамата господа на дуел, или превъплъщението на Светослав във Филип Киркоров с "Жестокая любовь" и впечатляващото изпълнение на "Невидим" на Асен Михайлов ще се окажат печеливша формула, ще стане ясно утре вечер.

Още една дама ще се изправи в конкуренция с двама джентълмени. Това е Анна Пешева от отбора на Орлин Горанов, която в неделя изпълни "Stay With Me" на Сам Смит, а Петър Рангелов и Иван Ченов дадоха всичко от себе си, за да защитят мъжката чест. Дали в този отбор дамата ще има предимство или Петър Рангелов ще получи за втори път "да" от зрителите, а може би Иван Ченов ще поднесе някоя изненада, зрителите ще разберат на 21 ноември.

Най-голямо ще бъде напрежението за отбора на Миро, който ще се качи последен на сцената. Дали и тук ще изпъкне зрителски фаворит в лицето на Невена Цонева или "гостенката" от Украйна ще бъде приета като своя, или пък любимецът на зрителите на "Гласът на България" в Манчестър, Англия - Оги Георгиев, ще получи еднопосочен билет за следващия концерт, зрителите на bTV ще видят в петък вечер от 21.30 часа.