Десислава и рапърът Нана откриват четвъртия концерт в „Гласът на България”

Нови четирима участници отпаднаха в петък вечер от „Гласът на България”. След третия концерт на живо и елиминациите, които зрителите на bTV видяха снощи в 21:30 ч., с изявите на музикалната сцена на най-гледаното шоу се сбогуваха Венеция Нецова, Светослав Владимиров, Иван Ченов и Оги Георгиев – син. Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот след концерта в неделя, са Ивета Костова от отбора на Десислава, Невена Цонева от отбора на Миро, Стефани Илиева от отбора на Наско и Петър Рангелов от отбора на Орлин Горанов.

Четвъртият концерт в шоуто тази неделя от 20.00 часа ще предложи на зрителите една специална изненада. Десислава ще представи ексклузивно и само за зрителите на „Гласът на България“ и bTV, своята най-нова песен. Тя е съвместен проект на певицата и хитовия рапър Нана, нашумял в края на 90-те с парчетата Lonely, Remember The Time и Let It Rain. Съвместното им изпълнение на сцената на шоуто е и обещанието на Десислава към нейните фенове, че това няма да е последният й поп проект.

Предизвикателството да открие концерта в неделя вечер с изпълнение, което доказва, че балканската музика може да бъде харесвана в цял свят, е отредено на Селим Миров. Изпълнителят от отбора на Десислава ще представи песента на Таркан „Kiss Kiss”, а веднага след него на сцената ще се качи Сабина Донева. Певицата от отбора на Орлин Горанов ще се опита да разбие мита, че рап и хип-хоп се изпълняват само и основно от тъмнокожи изпълнители, родени зад океана и ще представи невероятния хит „Gangsta Paradise”. В съвсем различен музикален стил и посока ще тръгне третият участник за вечерта – Зоя Мутишева от отбора на Миро, която ще изпее един от големите хитове на Софи Маринова – „Ти си бурята”, а с нея на сцената ще се качи и рапърът Устата. За отбора на Наско концертът ще открие Крум Филипов, който до този момент залага само на рок парчета. В неделя той ще изпълни един от хитовете на Сигнал.

Останалите изпълнители, които в неделната вечер ще се борят за оставане в шоуто и любовта на зрителите са Кристина Иванова, в акомпанимент на маримба, вибрафон, контрабас и виолончела, Тюркян Исмаил, която ще изпълни песен на Годжи, Ивелина Долапчиева, която ще разтърси феновене с изпълнение на „Nobody Wants To Be Lonely” на Рики Мартин и Кристина Агилера. Щафетата ще поемат Мария Маринова, която ще изпълни парче на Маги Джанаварова,  Виктория Пенева, която ще изненада всички с избора си на песен,  Дани Чуков, който ще припомни момчешкия дух на 90-те с песен на Backstreet Boys, Християна Дънкова, която ще върне зрителите още по-назад във времето с песен на Pink Floid. За финал Ати Молова ще ни припомни защо трябва да сме горди, че сме българи с песента „Катерино моме”.