Десислава Христова oт “Гласът на България” представи първата си самостоятелна песен „Смелост”

Броени месеци след края на участието си в последния сезон на „Гласът на България, Десислава Христова е готова с работата по своя първи самостоятелен проект, реализиран съвместно с нейния брат Николай Христов. Името на песента е „Смелост”, заради силното послание, което носи текстът, а именно, затова как човек трябва да се бори за мечтите си и най-вече да вярва в тях. Аранжиментът е на Борислав Бояджиев - Борче, а оркестрацията е дело на Румен Бояджиев - син.

Привилегия и удоволствие е да се работи с тези прекрасни музиканти, толкова лесно вникнаха в идеите, които имах и ги реализираха още по - хубаво, отколкото си представях“- споделя Деси.

В записа на песента участва и оркестър - младите и талантливи Drop Down Community.

Видеото към песента е продуцирано от Pro Cinema и ESC, които вярват в бъдещия успех на младата изпълнителка. Режисьор е Томислав Михайлов - Чочо. Той прави една изключително красива и много силно въздействаща картина, която предава много точно настроението и посланието на песента. Видеото е заснето в рамките на един ден, благодарение на невероятните професионалисти от екипа на Pro Cinema и ESC. В деня на снимките, Десислава с изненада разбира, че студиото е същото, в което са снимали осми сезон на „Гласът на България“, в който тя участва.

За организацията на промото на песента са отговорни Smile‘s Мusic.

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура.

Видеото към „Смелост“ вижте тук: https://www.youtube.com/watch?v=enuvwKV90sc

Напомняме ви, че в все още можете да се запишете за кастингите за новия сезон на „Гласът на България“, на glasat.btv.bg.