DARA С НОВА ПЕСЕН - „ЗАМИНАВАМ“

Ден след старта на новия сезон на „Гласът на България“ в неделя, където DARA е треньор за трети път, и в края на едно супер успешно музикално лято, звездната изпълнителка представя чисто новото си парче, озаглавено „Заминавам“. „Гъвкава“ в творчеството и визията си, DARA е от онези изпълнители, които знаят как да вълнуват своята публика. След успеха на предишния си проект IN MY HEAD, певицата поднася музикалната си изненада този път на български език. „Заминавам“ е динамично и пулсиращо парче със заложени малки „капани“ от емоционалността на DARA.

Музиката и текста на песен тя пише с Венци Венц‘ и Васил Иванов (Dexter) по време на съвместна сесия в едно от студиата на „Вирджиния Рекърдс“. За аранжимента на парчето си партнират Dexter и ALMA, която освен изпълнител и автор, е и много близка приятелка на DARA.

Освен с аудио, съвсем скоро след 25-тия си рожден ден, изпълнителката празнува и с премиера на видеото към новата си песен. Режисиран и заснет от Виктор Милушев, видеоклипът е също толкова контрастен, колкото и парчето - преминава рязко от нежни и ефирни цветове и усещания към бурни емоции, ефекти и хореография.

Официалната аудио и видео премиера на „Заминавам“ е днес, 11 септември, в 10:00 ч. в българския радио и ТВ ефир, всички аудио стрийминг платформи и YouTube канала на DARA.

Гледайте „Заминавам“ - ТУК.