DARA представя новата си песен „Богиня“

Треньорът, който изведе Жаклин Таракчи до голямата победа в деветия сезон на „Гласът на България“ – прелестната DARA, пуска нова песен на български език днес. Новият проект на изпълнителката е озаглавен с намигване „Богиня“.  Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит.

В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската суперзвезда KAI направи своя адаптация на парчето й Mr. Rover. K-поп обществото скандира името й във всички социални мрежи и се надява за колаборация между нея и KAI. Едновременно с това DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.

„Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студио, напоследък прекарах цели дни създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват,споделя DARA.

Песента „Богиня“ има и ефектно видео, което можете да видите тук.

Вижте датите и градовете за предварителните прослушвания за десетия сезон на „Гласът на България“:

01 април София – Хотел „Хемус“

03 април Пловдив – Парк Хотел „Пловдив“

05 април Варна – Хотел „Аква“

08 април София – Хотел „Хемус“

09 април София – Хотел „Хемус“