DARA, Галена, Иван Лечев, Стефан Вълдобрев, Ивана, Евгени Генчев и още куп звезди блестят в новогодишния концерт на 31 декември от 20 ч. по bTV, а Юксел Кадриев, Виктория Петрова и Мария Бакалова се включват със специален поздрав

На 31 декември точно в 20 ч. по bTV започва празничният бляскав новогодишен концерт на „Гласът на България“. С много настроение, усмивки и страхотна музика зрителите пред екраните ще изпратят 2023-та и посрещнат настъпващата 2024-та година, и ще отбележат подобаващо 10-те страхотни и невероятни сезона на "Гласът на България" досега.

 

В празника ще вземат участие едни от най-обичаните български изпълнители и треньори в любимото музикално шоу, сред които - DARA, Галена, Иван Лечев, Ивана, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, пианистът Евгени Генчев, братя Аргирови, Дара Екимова, Тино и още куп звезди. Специално участие ще имат и шестимата финалисти от последния сезон – Надежда Ковачева, която е новият „глас на България“, Димитрина Германова, Елена Попова, Никола Янакиев, Симеон Славев и Арканджело Д‘Анджело. Наелектризиращи ще са изпълненията и на победителите в пет от сезоните досега, както и на едни от най-емблематичните участници за всичките 10 сезона на "Гласът на България".

 

Всички изпълнения ще звучат на живо със специално разработени аранжименти от бенда на „Гласът на България“, а освен много и чудесна музика, всички пред екраните ще бъдат поздравени и от едни от най-успешните и популярни български личности. Сред изненадите ще е и Мария Бакалова, която ще се включи директно от Канада, където в момента се снима в следващата голяма филмова продукция.

Зрителите на bTV ще имат ексклузивната възможност да чуят и чисто нов кавър в изпълнение на едно от топ лицата на телевизията - Юксел Кадриев, специално подготвен и записан за празничния новогодишен концерт, а на рояла до него ще застане и неговата екранна половинка - водещата на bTV Новините Виктория Петрова.

Специални гости в новогодишната програма ще бъдат и група чудесни дечица, които ще предизвикат усмивките на зрителите и ще споделят какво мислят за изминалата година, за "Гласът на България" и за живота като цяло.

Не пропускайте да изпратите старата и да посрещнете новата 2024-та година заедно със звездите в бляскавия новогодишен концерт на „Гласът на България“ – на 31 декември от 20 ч. по bTV.