Дани Илиева от „Гласът на България“ с нова песен и клип сниман в Париж

Едва 18-годишна, Дани Илиева пусна новата си песен „Ще целуна ли“, с видео клип сниман в Париж, а част от кадрите са направени на Айфеловата кула. 

 „Пътувахме за 4 дни до Франция, ставахме много рано сутрин, за да уловим подходящата светлина и да избегнем тълпите туристи. След като се уморихме от таксита и задръстванията, наехме велосипеди и се придвижвахме като истински парижани – беше страхотно. Да снимаш на Айфеловата кула е неповторимо усещане – споделя Дани и допълва: „В песента „Ще целуна ли“ вложих цялата си енергия и виждам по реакциите и коментарите на хората, че съм успяла да предам емоцията“.

 

Автор на текста е Иван Ангелов, аранжиментът е на Росен Парлапанов, а музиката е на продуцента Ефтим Чакъров, който дава идеята за цялото приключение в Париж.  Оператор е Ясен Джабиров, монтажът е на Стоил Вътев, а за стайлинга на Дани отговаря Катя Ганева. Във видеото, освен младата певица, участва и актьорът Костадин Сулов.

 ще преди да бъде реализиран клипът към баладата, Дани я представя на сцената на Международния културен фестивал на розата в град Саня, Китай, където публиката е повече от възхитена. А този септември Дани е избрана да представи страната ни на Световния конкурс за изкуства в Рим.

Дани Илиева изгря на сцената в последния сезон на „Гласът на България“, където плени сърцата на публиката и менторите с глас, визия и сценично присъствие.

През 2022 година, едва 16 годишна, тя става най-младата изпълнителка, спечелила „Бургас и морето“.