Треньорите запяват заедно в първия епизод на "Гласът на България" 2

Утре, 11 февруари, от 21:00 часа по bTV стартира първият етап от най-позитивното музикално шоу – "Гласът на България". Кастингите "на тъмно" ще поставят един до друг, но с гръб към състезателите, утвърдените български изпълнители Данчо Караджов, Преслава, Вики Терзийска и Миро. Възраст, пол, дрехи, лица, сценично поведение – треньорите няма да виждат нищо от това. В ролята си на треньори само за 90 сек. те ще преценяват кой глас заслужава да влезе в шоуто и да се състезава за "Гласът на България".

Още първия епизод на формата ще изненада зрителите с талант, който е желан от всички треньори. На "кастингите на тъмно" обаче, в такава ситуация, състезателят е този, който избира при кого да отиде. В понеделник, от 21:00 часа по bTV зрителите ще видят чий е този глас и кой треньор ще избере. Изненадващото изпълнение на един от участниците ще обърка Миро и Вики, които през цялото време ще си мислят, че той е жена. Какъв е съветът, който ще получи този кандидат от Данчо Караджов и ще продължи ли напред в състезанието?

Водещият Мартен ще запознае зрителите с всеки участник и ще покаже емоциите на близките и приятелите, които иначе биха останали скрити зад кулисите на шоуто. Кои са първите попълнения в отборите на Данчо Караджов, Преслава, Вики Терзийска и Миро ще стане ясно утре вечер, от 21:00 в стартовия епизод на "Гласът на България” 2 по bTV.

Ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на "Гласът на България”, а първите коментари на феновете на шоуто очакваме на страницата на формата във Facebook.

Eпизодите на музикалното шоу ще се излъчват на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и ще бъдат достъпни по всяко време след излъчването им.