Данчо Караджов и Преслава с дуетно изпълнение в "Гласът на България"

"Такива уникални гласове по Земята има много, много малко!" – това ще каже Данчо Караджов на един от участниците в кастингите на "тъмно” в утрешния епизод на "Гласът на България" – 4 март от 21:00 ч. по bTV. "Съкровище”, “ангел”, “разкош” са едни от многото емоционални определения, които треньорите ще дадат заслужено на кандидатите.

Кой вдъхнови Преслава и Данчо Караджов да запеят заедно "Сбогом” на Сигнал? Ще помогне ли флиртът на една от участничките да намери място в шоуто и кой ще се почувства като у дома си на сцената?

Утре в "Гласът на България” зрителите ще видят талантът, за който Вики казва: "Най-прекрасният мъж е мой“ и друг от участниците, който ще накара Миро да заяви: "По-добре с презерватив, отколкото да съжаляваш“.

Ще успее ли Преслава да привлече в отбора си един от най-интересните кандидати до момента и кои ще бъдат новите фаворити за "Гласът на България”? – всичко това зрителите ще видят в утрешния епизод на най-обичаното телевизионно музикално шоу - точно в 21:00 часа по bTV.