Dé ВЯРА от „Гласът на България“ представя нова песен и клип

Новият летен сингъл на Dé ВЯРА, позната на зрителите на bTV от „Гласът на България“, е със заглавие „Pick me up“ и е дело на независимия лейбъл “Звук и Картина”. Този път то е в копродукция с Jeason Brad Lewis, който отговаря за неговата визуализация. 

Лятното парче на младата изпълнителка е микс от Disco, Dance и RnB. В аранжимента участие има и китаристът Явор Милчев, част от alternative rock бандата Krekhaus.

Щастлива съм, че мога да правя музиката, която ми харесва. Смятам, че музикалните формати, като „Гласът на България“ дават увереност на бъдещите изпълнители. Тренират тяхната вокална издръжливост и присъствие. Видеото към “Pick me Up” има за цел да накара жените да харесват телата си такива, каквито са! Винаги излизайте извън рамките и се обичайте повече.“, споделя Dé ВЯРА.

Проектът бе представен на 11 август в столичен бар, а вечерта завърши с изпълнение на живо от Dé ВЯРА и "Звук и Картина", които разгорещиха събралата се публика с експлозивни вокали и свежи инструментали. Премиерно бяха представени и някои парчета, които все още не са стигнали до широката публика. „Pick Me Up” e налична във всички стрийминг платформи.