Чисто нови дуети и любими класики на концерта на Мария Илиева на 06.12.

Кралицата на българската поп музика подготвя истински спектакъл за финалния концерт от турнето ѝ „Любов” на 06.12. в Зала в на НДК. Мария Илиева и музикантите ѝ обещават грандиозно шоу, а специалните гости ще допълнят преживяването по най-добрия начин.

Събитието за българската музикална сцена – дуетът на Мария Илиева и Миро „Ако утре няма днес” ще бъде изпълнен на живо от двамата музиканти за пръв път след официалната си премиера. Видеото на песента, дело на Николай Павлов, предизвика фурор в мрежата и броени дни след излизането си се изкачи до 12-то място в Набиращите популярност клипове в Youtube.

Още един чисто нов дует ще бъде представен на голямата сцена – „Не чакай втори шанс” с Михаела Филева. Песента, включена в албума на Михаела, е писана от международен екип с участието на двете звезди по време на творчески лагер и има потенциала на голям хит.

Публиката в Зала 1 на НДК ще може да се наслади и на добре познатите дуети на Мария Илиева с Любо и Графа. Със специален акомпанимент на пиано ще се включи и маестро Живко Петров, който участва в създаването на две от емблематичните балади на Мария Илиева – „Сама” и „Любов”.

„Много съм щастлива, че ще събера на една сцена някои от най-близките ми приятели, музиканти, на които искрено се възхищавам и на чиито концерти аз самата обожавам да присъствам,” споделя Мария. „Оставям един специален гост в изненада - сигурна съм, обаче, че неговото изпълнение ще грабне сърцата на всички присъстващи в залата. Финалът на турнето ми ще е нещо запомнящо се и нямам търпение да се случи!”

Билетите за концерта на Мария Илиева на 06.12. в Зала 1 на НДК са в продажба на Epaygo.bg, Grabo.bg на касите на EasyPay и Билетен център на НДК.