Четвъртият концерт на живо посреща гост от Румъния, Миро представя нова песен

Джули Маяя

Утре - 29 април, от 20:00 в „Гласът на България” глас ще извият не само останалите 12 участника от отборите на четиримата треньори, но и самият Миро, който ще представи най-новата си песен "Сувенир". Зрителите на шоуто ще имат удоволствието да я чуят първи, а състезателите ще получат нагледен пример от треньора си за това как се правят и представят музикални хитове. "Сувенир” е по музика и текст на Мирослав Костадинов – Миро, а аранжиментът е на Филаделфо Кастро.

В четвъртия концерт на живо на сцената на "Гласът на България”, като специален гост, ще стъпи и победителката във втория сезон на "Гласът на Румъния" - Джули Маяя (Julie Mayaya). Екзотичната певица от румънско-конгоански произход започва да се занимава с музика едва на 10-годишна възраст. На 14 вече има свой музикален педагог и се явява на различни музикални конкурси, на които впечатлява публиката с мощния си глас.

"Много съм развълнувана, че имам възможността да пея за българската публика. Това ще бъде моята първа самостоятелна изява извън родната ми страна. Нямам търпение да се видим в понеделник”, споделя Джули и допълва: "The Voice” e страхотно шоу. Пожелавам успех на всички участници”.

Крайният успех на 12-те участници в четвъртия концерт утре зависи не само от убедителното им представяне, но и от любовта и оценката зрителите. Именно те, чрез sms или гласуване в сайта на шоуто, могат да определят своя фаворит от всеки отбор, който директно ще продължи напред в състезанието. Останалите двама ще останат да се сражават във вокални битки, а треньорът ще бъде този, който ще вземе тежкото решение кой от талантите да остане в "Гласът на България”. Това обаче ще стане ясно в специалния епизод на елиминации във вторник - 30 април, от 21:00 часа по bTV.