Четвърти ден на играта за третия концерт на живо!

Предпоследен шанс за един от вас да спечели двойна покана за третия концерт на живо. Както знаете, всеки ден един от потребителите на сайта печели възможността да гледа на живо изпълненията на участниците в "Гласът на България”.

Вчера – 17 април, потребителят tenev.ch бе най-бърз с публикуването на линк към галерията от условието на играта. Той/Тя вече получи имейл с информация как ще си получи поканата. Очакваме да ни потвърди, че всичко е ясно!

Преди да ви запознаем с условието за днес, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (трета) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за третия концерт на живо, който предстои на 22 април!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в четвъртия ден от третата седмица на играта - 18 април:

В коментарите под една от новините (в секция НОВИНИ) сме скрили информация за третия концерт на живо, който предстои. Открийте новината и публикувайте линк към нея в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 3 ДЕН 4:

Третият концерт на живо ще бъде феноменален!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!