Четвъртата двойна покана за четвъртия концерт на живо те очаква!

Тези от вас, които следят активностите на страницата на шоуто във Facebook, вече са разбрали къде ще търсим коментари днес. Ще трябва да почакате няколко реда обаче, за да разберете какво точно е условието на днешната игра.

Преди това трябва да кажем "честито" на derossi – потребителят, който спечели двойна покана за четвъртия концерт на живо вчера. Той вече получи имейл с информация как ще си получи поканата.

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (четвърта) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за четвъртия концерт на живо, който предстои на 29 април!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в четвъртия ден от четвъртата седмица на играта - 25 април:

В коментарите под едно от видеата в рубриката V-Reporter, които са с кадри зад сцената на втория концерт на живо (15 април), сме скрили информация за ексклузивния live streaming, който можете да гледате на сайта всеки понеделник. Открийте видеото и публикувайте линк към нея в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 4 ДЕН 4:

Всеки понеделник можете да гледате какво се случва зад кулисите!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!