Четирима участници напускат "Гласът на България" на 7 ноември

На 2 ноември bTV излъчи първия голям концерт на живо в "Гласът на България". В продължение на два часа зрителите и публиката в залата се насладиха на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от кандидатите за желаната титла, по четирима от отборите на Десислава, Орлин Горанов, Наско и Миро.

На 7 ноември от 21:30 часа bTV ще излъчи и първото специално шоу в третия сезон на "Гласът на България", в което ще стане ясно кои изпълнители ще спечелят вота на зрителите, кои певци ще получат доверието на своите треньори и кои ще влязат в битка, за да заслужат мястото си в предстоящите концерти на живо.

Първи съдбата си ще научат изпълнителите от отбора на Орлин Горанов – Петър Рангелов и уникалната му интерпретация на "Aisha", открилият лайфовете с изпълнението на хита на Queen – "Don’t Stop Me Now" Иван Ченов, участничката в майсторски клас на Милчо Левиев и Йълдъз Ибрахимова - Анна Пешева, и откраднатата от отбора на Миро Бисерка Младенова.

Какво ще се случи в музикалния храм на Миро и кой от четиримата изпълнители в неговия отбор ще пее "Алелуя" след елиминациите – утвърдената Невена Цонева, авторката на песни Соня Иванова, бесарабската българка Светлана Чепразова, която показа, че "Гласът на България" се чува извън границите на страната ни, или получилият поздравления за изпълнението си чак от Манчестър, Англия - Оги Георгиев, зрителите ще разберат в петък вечер.

На изпитание ще бъдат подложени и четирите изпълнителки от отбора на Наско Пенев – носителката на редица престижни родни и международни награди – Стефани Илиева, достойната й опонентка Диляна Йорданова, актрисата и певица – Яна Каменова, която по време на лайфа бе подкрепена от своя брат – Дидо, и откраднатата от Миро одиторка Венеция Нецова.

Ивета Костова, Мила Желева, Асен Михайлов и Светослав Владимиров от отбора на Десислава последни ще научат своята съдба. Дали две от най-младите участнички в шоуто – 16-годишните Ивета и Мила ще продължит напред или опитните Асен и Светослав ще бъдат предпочетени от публиката и своя ментор, зрителите на bTV ще видят на 7 ноември, от 21:30 часа по bTV.