Четири причини да не пропуснете четвърти сезон на „Гласът на България“

   Наближава  4-ти сезон на най-обичаното музикално шоу на bTV „Гласът на България“! Нов сезон, реализиран от нов екип. Голяма част от него идва от силния 5-ти сезон на „България търси талант“. Усилията на екипа да създаде телевизионен продукт с максимално качество вече се увенчават с успех! Ето четири причини задължително да сте пред екраните в 20:00 часа на 26-ти февруари:

  1. Нов блестящ треньорски състав 
     Чаровната Поли Генова, която донесе огромна гордост на България с поредното си блестящо представяне на конкурса Евровизия, легендарния Иван Лечев – царят на китарата и двигател на може би най-емблематичната българска група ФСБ, харизматичната Камелия - една от най-опитните и обичани поп фолк певици и разбира се Владимир Ампов – Графа, който е символ на модерната българска поп музика, идол на поколения меломани и собственик на една от най-влиятелните музикални компании в България.
     С такъв треньорски състав няма съмнение, че само най-добрите гласове ще могат да попаднат в четвърти сезон на „Гласът на България“.
  1. Невероятни вокални педагози
     Вокалните педагожки Теодора Орешенска - Теа и Кристина Кокорска - Криста ще поддържат гласовете на участниците в перфектна форма. Самите те са брилянтни певици и работят от дълги години с най-големите имена в българската музика. Притежават и завиден опит на европейско ниво. С тяхна помощ всеки участник ще може да покаже най-доброто от себе си, а гласовете ще са винаги във форма!
  1. Нов бенд от млади и надъхани музиканти
     Висококачествената музика с класни аранжименти е дело на новия бенд на „Гласът на България“, воден от Борислав Бояджиев – Борчето на барабани, който събира на едно място изключителните музиканти Стефан Стефанов (клавир), Ивайло Звездомиров (бас) и Ангел Дюлгеров (китари). Звученето на групата е на световно ниво и няма съмнение, че участниците ще изпитат на сцената на „Гласът на България“ емоцията на истински музикални звезди.
  1. Нови и талантливи водещи
     В светлината на прожекторите с ново амплоа за пръв път влизат и Павел и Венци Венц – новите водещи на шоуто. Идолите на младото поколение, познати най-вече с творчеството си в областта на българската музика – песни, аранжименти, текстове и много запомнящи се хитове, поеха предизвикателството да бъдат водещи и внесоха енергия, позитивизъм и нов level във формата.

За зрителите остава нетърпението да видят новото шоу, което обещава да бъде блестящо и вълнуващо! Очаквайте на 26-ти февруари по bTV четвърти сезон на „Гласът на България“!