Бляскавият полуфинал в „Гласът на България” на живо тази неделя от 20 ч. по bTV

Тази неделя, 27 ноември, точно в 20:00 часа по bTV започва първият концерт на живо в „Гласът на България“. В него ще се изявят 14-те най-силни участници за сезона, които се пребориха и стигнаха дотук. Това са: Десислава Латинова, Боян Боев, Цветелина Петрова и Никола Стоянов от отбора на Иван Лечев. Мишер, Соня Михайлова, Александър Петров и Елизабет Захариева от отбора на Галена. Виктор Стамболов, Надежда Богоева, Калоян Николов и Борис Лапшов от отбора на Любо Киров и двете дами Жаклин Таракчи и Силви Филип от отбора на DARA. Към тях на сцената ще се присъедини и победителят в ЗРИТЕЛСКАТА КРАЖБА, който ще бъде обявен от водещия Иван Тишев в началото на епизода.

В първия концерт на живо на 27 ноември, зрителите ще определят с гласа си кои 6-ма участници ще стъпят на големия финал в „Гласът на България“ – следващата неделя, 4 декември, от 20:00 часа по bTV. Всички в залата и пред екраните ще могат да подкрепят своя фаворит чрез sms гласуване по време на епизода. Линиите за гласуване ще бъдат открити още с първото изпълнение на сцената, а номерата за гласуване ще са достъпни по време на целия концерт - на сайта на предаването www.glasat.btv.bg, в каналите в социалните му мрежи и на екрана в ефир по време на изпълненията. Тази неделя всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които ще могат да гласуват с до 40 sms-а от един телефонен номер.

Вълнуващ и особено бляскав, полуфиналът в неделя ще започне ударно, с общо изпълнение на полуфиналистите в „Гласът на България“, а на сцената в тази емоционална вечер ще звучат хитовете на едни от най-големите световни звезди. Феновете ще се насладят на прекрасни изпълнения на парчета на Queen, ABBA, Miley Cyrus, Christina Aguilera, Bee Gees, AC/DC, Ishtar, PINK, Горан Брегович и на едни от най-обичаните български песни на Лили Иванова, Стенли и Тони.

Конкуренцията на сцената ще е по-голяма от всеки друг път досега, защото само 6-ма участници, които получат най-голяма подкрепа от зрителите в sms гласуването, ще продължат напред. 6-мата финалисти ще пеят на големия финал в „Гласът на България“ и ще бъдат на „една ръка“ от мечтаната награда от 50 хиляди лева и титлата „глас на България“ за 2022-ра година.

Четиримата треньори в лицето на DARA, Галена, Любо Киров и Иван Лечев ще са не по-малко развълнувани от това какво ще се случи оттук нататък. Те ще дадат всичко от себе си - съвети, знание, опит и всякаква подкрепа на хората в отборите си, преди всеки от тях да изгрее на сцената.

Подкрепете и вие своя фаворит в сезон 9 на „Гласът на България“ като гласувате за него и бъдете пред екраните - тази неделя, на живо, от 20:00 часа по bTV. Следете шоуто на glasat.btv.bg и в социалните мрежи, и се заредете с добро настроение с акапелното изпълнение на полуфиналистите и подготовката им за полуфинала - в последния забавен епизод на „Гласът зад кадър“.