Близо 4000 души пяха заедно с Миро в зала 1 на НДК

Близо 4000 души аплодираха и пяха заедно с Миро най-големите му хитове от последните 23 години в зала 1 на НДК. Концертът в София, на един от треньорите в „Гласът на България“, беше част от турнето му „Best of”, което започна от Созопол и премина през Бургас, Стара Загора и Варна това лято.

Пред публиката в зала 1 Миро изпълни „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Минаваш през мен“, „Колко ми липсваш“, „Отначало“, „Гълъбо“ и още от емблематичните си песни. Изключително емоционални бяха дуетите му с с Мария Илиева – „Ако утре няма днес“ и с Анелия – „Завинаги“. С Миро на сцената бяха музикантите от SoulBmoll и триото TRINITY.

Огромният интерес към турнето, което беше предварително разпродадено, доведе до включването на още една дата до края на годината. Специалният коледен концерт на Миро ще бъде на 21 декември, отново в зала 1 на НДК в София, и ще включва допълнителни рождествени песни.

През април тази година Миро издаде нов сборен албум - „46”, а по-късно излезе и видеото към единствената нова песен в него „Отначало“ с режисьор Валери Милев.

Миро е и един от треньорите в десетия сезон на „Гласът на България“ – всяка неделя от 20:00 ю. по bTV. 

Билети за коледния концерт на Миро: https://bit.ly/45TeFlW